MIRËSEVINI NË

BIBTEX ALBANIA

Bibtex është një kompani e  cila ju ofron jo thjesht  pëlhura dhe tapiceri, por thjesht është ajo që juve ju nevojitet. Arsyet pse duhet të na zgjidhni ne janë të shumta dhe mund të përmendim:

  • Dizajne të reja
  • Testime laboratorike të plota bazuar në standartet europiane.
  • Performancë dhe cilësi e lartë
  • Shërbim profesional dhe të dedikuar
  • Teknologjia më e lartë europiane në të gjitha fazat e prodhimit
  • Shumëllojshmëria e copave bën që t’u përshtaten të gjitha shijeve të konsumatorëve.

PROÇESET E PRODHIMIT

Prodhimi i fijeve

Fabrika prodhon fije të madhësive & llojeve të ndryshme si: akrilik, mëndafsh, pambuk dhe polyester duke përdorur makina moderne dhe kontrolle për një cilësi sipas standarteve europiane.

Ngjyrosja e fijeve

Për të marrë rezultate të shkëlqyera në ngjyrosjen e fijeve, kompania “Bibtex” përdor kompanitë më prestigjoze zvicerane për ngjyrosje dhe teknologjinë më të lartë italiane.

Warping

Është procedura e parë dhe më e rëndesishmja në proçesin e thurjes së fijeve . Kompania “Bibtex” përdor makinat më të mira spanjolle për të rritur cilësinë e këtij proçesi.

Ngjyrosja e copës

“Bibtex” ofron të gjitha llojet e pëlhurave si ato të thjeshta ashtu edhe ato jacquard duke iu dhënë pëlhurave efekte unike dhe dizajn fantastik.

Përfundimi & Veshja

Paraqet fazën e fundit të prodhimit. “Bibtex” ka makina Biankalani të cilat i’u japin rrobave prekjen që dëshiron të ndiejë çdo klient.

Paketimi

“Bibtex” përdor teknologjinë më të lartë italiane për të paketuar produktet në një mënyrë të tillë që ato të jenë të mbrojtura nga dëmtimet.