MIRËSEVINI NË BIBTEX ALBANIA

KOMPLETO STILIN TËND TË ARREDIMIT

Bibtex është kompania e cila ju ofron jo thjesht pëlhura dhe tapiceri, por thjesht është ajo që juve ju nevojitet për arredimin e ambjenteve tuaja. Dizajnet e reja, testimet laboratorike të plota bazuar në standartet europiane, performanca dhe cilësia e lartë, shërbimi profesional dhe dedikimi, teknologjia më e lartë europiane në të gjitha fazat e prodhimit si edhe shumëllojshmeria e copave të cilat i pershtaten te gjitha shijeve te konsumatoreve, janë arsyet pse duhet te na zgjidhni ne.

SHËRBIMET TONA

ÇFARË OFROJMË PËR JU

DAMASQE

Shumëllojshmëri copash damasku, kombinime të këndshme ngjyrash dhe formash për një arredim unik.

TAPETE

Ofrojmë për ju forma të ndryshme tapetesh plot stil, me dizajne fantastike dhe për çdo lloj ambjenti.

PERDE

Larmishmëri zgjedhjeje, përmasa si edhe modele e materiale fantastike perdesh për ambjentet tuaja.

NJIHUNI ME

PROÇESET E PRODHIMIT

Bibtex ka caktuar një ekip të plotë dhe të dedikuar në te gjitha fazat e prodhimit, duke i dhënë një rëndësi maksimale kësaj pjese, për krijimin e copave cilësore, rezistente dhe me dizajne unike. Bibtex siguron një proçes të plotë: nga prodhimi i fijeve e deri tek paketimi për mbrojtje nga dëmtimet.

Prodhimi i fijeve

Sepse Realiteti Vjen Nga Imagjinata

Për më tepër informacion rreth nesh dhe veprimtarisë tonë, na kontaktoni