DAMASQE

Shumëllojshmëri copash damasku, kombinime të këndshme ngjyrash dhe formash për një arredim unik.

PERDE

Larmishmëri zgjedhjeje, përmasa si edhe modele e materiale fantastike perdesh për ambjentet tuaja.

JASTËK

Forma të ndryshme jastëkësh të çdo stili, tejet të rehatshëm dhe me dizajne fantastike.